МенюЗадушен ориз
.
150 гр.
5.00 лв.

Задушени зеленчуци

150 гр.
4.00 лв.

Картофено пюре

150 гр.
3.90 лв.

Студена гарнитура
домати или краставици
150гр.
3.90 лв.

Гарнитури