МенюПица ВЕГЕТАРИАНА
.
400 гр.
7.20 лв.

Пица МИЛАНО
.
450 гр.
8.90 лв.

Пица ПЕПЕРОНЕ
.
450гр.
9.90 лв.

Обедно меню - Пици