МенюПилешка бистра супа
.
300 гр.
3.50 лв.

Супа топчета

300 гр.
3.50 лв.

Телешко варено

300 гр.
4.60 лв.

Крем супа от ТИКВА
.
300 гр.
3.60 лв.

Таратор

300 гр.
2.90 лв.

Обедно меню - Супи