МенюМаргарита
(доматен сос, риган, кашкавал, зехтин)
350 гр.
9.90 лв.

Фунги
(доматен сос, риган, кашкавал, гъби, зехтин)
370 гр.
11.90 лв.

Прошуто-Фунги
(доматен сос, риган, кашкавал, гъби, шунка, зехтин)
420 гр.
11.90 лв.

Прошуто-Крудо
(доматен сос, риган, кашкавал, прошуто, маслини, гъби, шунка, зехтин)
470 гр.
12.90 лв.

Рома
(доматен сос, риган, бекон, лук, кашкавал, зехтин)
410 гр.
11.80 лв.

Тон
(доматен сос, риган, риба тон, лук, кисели краставички, кашкавал, зехтин)
420 гр.
11.80 лв.

Поло
(доматен сос, риган, пилешко филе, маслини, кисели краставички, кашкавал, зехтин)
470 гр.
11.90 лв.

Куатро Фурмаджо
(доматен сос, риган, кашкавал, рикота, синьо сирене, бяло сирене, пушено топено сирене, зехтин)
490 гр.
12.90 лв.

Сицилиана
(доматен сос, риган, кашкавал, маслини, луканка, пушено топено сирене, зехтин)
440 гр.
11.90 лв.

Пица Попай
.
410
11.90 лв.

Пица вегетариана
.
400 гр.
10.90 лв.

Куатро Стаджоне
(доматен сос, кашкавал, зехтин, шунка, бекон, гъби, пресни чушки)
470 гр.
11.90 лв.

Капричоза
(доматен сос, кашкавал, зехтин, шунка, бекон, гъби, печена чушка)
470 гр.
11.80 лв.

Лагуна
(сметана, кашкавал, зехтин, шунка, чушка, краве сирене, пушено сирене)
470 гр.
11.50 лв.

Калцоне
(доматен сос, кашкавал, зехтин, шунка, луканка, печена чушка, гъби)
490 гр.
11.90 лв.

Мак Дък
(доматен сос, кашкавал, зехтин, пушено сирене, пушено пилешко месо, царевица, люта чушка)
470 гр.
11.90 лв.

Пица Четири меса
(доматен сос, кашкавал, зехтин, пушено сирене, краве сирене, пушено пилешко месо, шунка, луканка, бекон, домат)
550 гр.
13.90 лв.

Пица Грило
.
580
13.90 лв.

Пеперони
(доматен сос, зехтин, риган, салам пеперони, кашкавал, пармезан)
450 гр.
13.90 лв.

Кариола
(Доматен сос,бекон,риган,кашкавал,яйце,пресен лук)
400 гр.
11.80 лв.

Дяволо Пиканте
(Доматен сос,зехтин,риган,луканка,чили сос,кашкавал,люти чушки на колелца)
400 гр.
12.80 лв.

Маргарита Екстра
дом.сос,риган,зехтин,моцарела
350 гр.
10.90 лв.

Пица на жар