МенюПикантен сос

50 гр.
3.00 лв.

Млечен чеснов сос

50 гр.
3.00 лв.

BBQ сос

50 гр.
3.00 лв.

Кетчуп

50 гр.
3.00 лв.

Майонеза

50 гр.
3.00 лв.

Горчица

50 гр.
3.00 лв.

Сосове