МенюТелешки стек, пепър сос и зад.зеленчуци

300 гр.
23.90 лв.

Шницел по виенски от телешко месо

300 гр.
13.90 лв.

Телешки стек с манатарки и гриловани зеленчуци

300 гр.
24.90 лв.

Ястия от телешко