МенюПикантен сос

50 гр.
2.80 лв.

Млечен чеснов сос

50 гр.
2.80 лв.

BBQ сос

50 гр.
2.80 лв.

Соев сос

50 гр.
2.80 лв.

Кетчуп

50 гр.
2.80 лв.

Майонеза

50 гр.
2.80 лв.

Горчица

50 гр.
2.80 лв.

Сосове